İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

Şazenuş HANİ

İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

1969 da Diyarbakır'ın Hani İlçesine doğdu. İlk Orta ve lise tahsilini Hanide tamamladı. 1989-1990 Diyarbakır Sağlık Meslek Lisesi Tamamlama Programı Sağlık Memurluğu bölümün'den mezun oldu. 1991 de Mardin Kızıltepe İlçesine Sağlık Memuru olarak sağlık ocağı ve hastanede çeşitli birimlerde tam 8 yıl çalıştı. Askerlik görevin den sonra 2003'te Diyarbakır Devlet Hastanesine tayini çıktı. 2 yıl acilde sorumlu sağlık memuru olarak çalıştıktan sonra 2005’te aynı hastanede Müdür Yardımcısı olarak ataması yapıldı. Aynı yıl 2 yıl Çocuk Hastalıkları Hastanesine geçici olarak görevlendirildi. 2007 de Çermik İlçesine 2 aylığına İdari Mali işler müdürlüğünü yaptı. Geçici görev bittikten sonra tekrar Diyarbakır Devlet Hastanesine 2014 yılına kadar Müdür yardımcılığı görevine devam etti. 2014'te aynı hastaneye Hastane Hizmetleri ve Otelcilik müdürlüğünü yaptı. Otelcilik Müdürlüğü fesh edildiği için yine aynı hastanede müdür yardımcılığına devam ettikten sonra, 2020 yılı temmuz ayı itibari ile Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak göreve başlamıştır. Evli 5 çocuk babasıdır.