T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

Dt. Seyithan BÜKÜN

Güncelleme Tarihi: 20/07/2020

Dt. Seyithan BÜKÜN
Başhekim Yardımcısı

1983 yılında Diyarbakır'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Diyarbakır'da tamamladı. 2007 yılında Dicle üniversite Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun oldu. 2008-2013 yıllarında Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde, 2013-2016 yılları arasında İstanbul Okmeydanı ve Güngören Ağız ve Diş Sağlığı hastanelerinde, 2016-2020 yılları arasında tekrar Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde görev yaptı. Temmuz 2020 yılı itibariyle Diyarbakır Ağız Diş Sağlığı Hastanesi'nde Başhekim Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.
Anadolu Üniversitesi İlahiyat ve Adalet Fakültelerini okudu.
Evli ve üç çocuk babasıdır.